Champigneulle

Deze nieuwbouw in het noorden van Frankrijk omvat drie vakantiewoningen. Inspiratie voor dit ontwerp leverden de grote, oude schuren en boerderijen van natuursteen in de omgeving. Privacy is belangrijk voor de bewoners, daarom zijn de drie gedeeltes uit elkaar geschoven. Hierdoor wordt het totale bouwvolume doorsneden en daarmee transparant. Rondom de drie vakantiehuizen ontstaan beschutte plekken die met elkaar in verbinding staan.

Over de drie verblijven is een dak geplaatst dat de drie volumes verbindt tot een geheel. Voor goede lichttoetreding zijn delen van het dak weggelaten. De huizen aan de zijkanten hebben een grondoppervlak van 9 bij 7 meter. De middelste woning is breder en voorzien van een sanitaire ruimte voor kampeervrienden. De plattegronden en de gevelindelingen zijn verschillend ontworpen naar wens van de bewoners.

champigneulle00